Poradci JUST pomáhají

Pomáháme společně. Těmito slovy uvedla společnost JUST CS chystanou pomoc pro tři naše žadatele. Každý poradce JUST CS, který si zakoupí firmou zvolený produkt, přispěje Nadaci částkou 40 Kč a protože se jedná o „společnou pomoc“, ke každé takto vybrané 40 Kč přidá JUST CS částku stejnou, celkem tedy do Nadace poputuje 80 Kč.

Zajímá vás, koho se rozhodla společnost JUST CS se svými poradci podpořit?

Vanessu Steiniglovou, která má vrozený syndrom kaudální regrese a navíc trpí autismem. Její rodina shání finanční prostředky na zakoupení automobilu, kterým by se mohli dopravovat k lékařům a na rehabilitace.

Filipa Nováka, jenž od dětství trpí mozkovou obrnou a uvolnit svaly by mu mohl pomoci speciální masážní přístroj.

Posledními obdarovanými jsou dvojčátka Natálka a Michaela, které se narodily předčasně a trpí mozkovou obrnou. Prospěla by jim speciální neurorehabilitační cvičení.

Celková částka, kterou je potřeba obstarat, je ve výši 268 000 Kč. Držíme palce, ať se dílo zdaří a moc děkujeme všem, kteří akci podpoří.