Niky plánuje budoucnost

Chtěli bychom vám poděkovat za finanční podporu pro syna Nicolase na rehabilitaci. Aktuálně Niky studuje druhým rokem Gymnázium, už se rozmýšlí jakým směrem půjde dál. Baví ho všechny předměty, ale některé více, zvažuje obor IT. Chce si udělat certifikát v angličtině na B2. Niky ve škole chodí o berlích, doma bez berlí a dlah. Venku na delší vzdálenosti používá vozík. Ochrnutí zatím stále trvá. Rehabilitace pokračují jednou týdně, více bohužel nestíhá. Díky vám rehabilitaci může mít, když mu to časově vyhovuje. Občas i psychika ho zlobí, pomáhá mu psycholog. Bojujeme dále a zároveň cítíme vděčnost za to, jak to bylo a jak to teď je. Uteklo to, někdy vidím, jak se trápí, a to je pro mě ta největší bolest. Syn plánuje. Rád by se osamostatnil, až bude na vysoké škole. Rehabilitace mu pomáhají udržet v pořádku jeho zdravotní stav. Rehabilitace pro syna jsou potřebné už napořád. Přejeme krásné Vánoce a šťastný nový rok 2023. Zase se ozveme a děkujeme za pomoc a podporu.
Hezký adventní čas.
Novotná Monika