Příspěvek na auto

Vážená nadace,
dovolte mi touto cestou poděkovat celému kolektivu zaměstnanců Nadace JUST CS a všem dárcům, kteří přispívají finančními prostředky ve prospěch postižených a vážně nemocných dětí. Vaši pomoci si nesmírně vážíme. Před rokem se zdravotní stav našeho syna prudce zhoršil. Viktor trpí nevyléčitelnou nemocí Mukopolysachridosou typu III.A, je upoután na polohovací invalidní vozík. Po resuscitačním selhání loni na jaře zůstal odkázaný na umělou plicní ventilaci a od té doby je na ní zcela závislý. Celodenní péče je náročná jak psychicky, tak i fyzicky. Velmi náročná je přeprava k lékařům a na rehabilitaci. Proto potřebujeme větší auto. Díky vašemu finančnímu příspěvku, kterým jste nám přispěli, se nám podařilo dát dohromady částku na zakoupení nového speciálně upraveného automobilu, kde může být Viktor přepravován na svém polohovacím vozíku se všemi přístroji, které nezbytně potřebuje. Děkujeme za vaši pomoc a podporu v těžké životní situaci.
S pozdravem a přáním hezkého dne za celou naši rodinu,
Jana F.