Štěpánka dělá pokroky

Štěpánka díky vám mohla dále pravidelně pokračovat ve rehabilitačním cvičení na pobočce ARMANDI THERAPY CLINIC v Hradci Králové. Začala zde cvičit v dubnu 2021, na ambulantní rehabilitaci dochází od té doby pravidelně 2krát týdně, velmi dobře spolupracuje, díky pravidelnému cvičení u ní došlo ke zlepšení stability ve stoji i chůzi, cvičí na balančních plochách s využitím trakční klece s kladkami a gumami, také se při cvičení s fyzioterapeutkou zaměřují na posílení středu těla a svalů končetin. Nacvičuje už i chůzi na různém povrchu, což jí někdy působí problém. Štěpánka pravidelně dochází také na ergoterapii, kde se věnují nácviku sebeobsluhy. V současné době je Štěpánka plně odkázaná na péči nás rodičů, doma musíme denně cvičit, protože neurorehabilitace není hrazena ze zdravotního pojištění a je značně finančně nákladná, ale pro Štěpánku velmi důležitá, aby byla schopná se samostatně pohybovat a dále rozvíjet sebeobsluhu. V době odpočinku používáme produkty JUST, na které jsou zvyklé i naše dvě další zdravé děti, některé produkty – např. Antistress Activator nebo Olej z 31 léčivých bylin jsou již běžnou součástí naší domácnosti. Ještě jednou děkujeme Nadaci JUST CS a také královéhradecké poradkyni Ing. Karolíně Tušlové, která nás seznámila s produkty JUST a Nahrin a poradila kontaktovat Nadaci JUST CS, která nám je vždy a ve všem nápomocna.

Rodiče Pospíšilovi